W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Przewody doktorskie

od: do:
od: do:
Imię i nazwisko doktoranta: Marta Modrzewska
Rodzaj postępowania: doktorat
Dziedzina nauki: Nauki Rolnicze
Dyscyplina: Technologia Żywności i Żywienia
Temat rozprawy doktorskiej:

Rola szlaków metabolicznych grzybów z rodzaju Trichoderma w procesie degradacji/transformacji mykotoksyn fuzaryjnych i ich znaczenie w aspekcie bezpieczeństwa żywności

Data wszczęcia postępowania: 28.04.2025
Data zakończenia postępowania: 30.09.2025
Status postępowania: zakończone
Czy nadano stopień: nadano
Imię i nazwisko doktoranta: Aleksandra Golonko
Rodzaj postępowania: doktorat
Dziedzina nauki: Nauki Rolnicze
Dyscyplina: Technologia Żywności i Żywienia
Temat rozprawy doktorskiej:

Wpływ modyfikacji struktury na właściwości fizykochemiczne i biologiczne wybranych naturalnych bioaktywnych związków fenolowych mających znaczenie w żywieniu człowieka

Data wszczęcia postępowania: 16.07.2025
Status postępowania: w toku