Przewody doktorskie
| Imię i nazwisko doktoranta: | Marta Modrzewska |
|---|---|
| Rodzaj postępowania: | doktorat |
| Dziedzina nauki: | Nauki Rolnicze |
| Dyscyplina: | Technologia Żywności i Żywienia |
| Temat rozprawy doktorskiej: | Rola szlaków metabolicznych grzybów z rodzaju Trichoderma w procesie degradacji/transformacji mykotoksyn fuzaryjnych i ich znaczenie w aspekcie bezpieczeństwa żywności |
| Data wszczęcia postępowania: | 28.04.2025 |
| Data zakończenia postępowania: | 30.09.2025 |
| Status postępowania: | zakończone |
| Czy nadano stopień: | nadano |
| Imię i nazwisko doktoranta: | Aleksandra Golonko |
|---|---|
| Rodzaj postępowania: | doktorat |
| Dziedzina nauki: | Nauki Rolnicze |
| Dyscyplina: | Technologia Żywności i Żywienia |
| Temat rozprawy doktorskiej: | Wpływ modyfikacji struktury na właściwości fizykochemiczne i biologiczne wybranych naturalnych bioaktywnych związków fenolowych mających znaczenie w żywieniu człowieka |
| Data wszczęcia postępowania: | 16.07.2025 |
| Status postępowania: | w toku |