Wszczęte przewody doktorskie

 

Wszczęte przewody doktorskie

w dziedzinie nauk rolniczych, dyscyplinie technologia żywności i żywienia uchwałą Rady Naukowej IBPRS w Warszawie
z dnia 27.09.2018 r. i 04.04.2019 r.

 

L.p. Imię, nazwisko Promotor Status
1. Mgr inż. Joanna Bucka-Kolendo Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
2. Mgr  Agnieszka Dekowska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
3. Mgr inż. Artur Kalinowski Dr hab. Stanisław Ptasznik, prof. IBPRS  
4. Mgr inż. Edyta Ksieniewicz-Woźniak Dr hab. inż. Marek Roszko, prof. IBPRS  
5. Mgr inż. Beata Łaszkiewicz Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska, SGGW w Warszawie  
6. Mgr Zuzanna Małyszek Dr hab. Hanna Maria Baranowska, prof. UP w Poznaniu procedura zakończona
7. Mgr inż. Bożena Mazurkiewicz Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
8. Mgr inż. Dorota Michałowska Dr hab. inż. Iwona Konopka, prof. UWM, w Olsztynie  
9. Mgr inż. Justyna Nasiłowska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
10. Mgr inż. Barbara Noszka Dr hab. Stanisław Ptasznik, prof. IBPRS procedura zakończona
11. Mgr Marzena Połaska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
12. Mgr inż. Bartłomiej Ruda Prof. dr hab. Zbigniew J. Dolatowski, IBPRS  
13. Mgr inż. Agnieszka Salamon Dr hab. inż. Marek Roszko, prof. IBPRS  
14. Mgr inż. Sylwia Stępniewska Dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak, prof. SGGW w Warszawie procedura zakończona
15. Mgr inż. Justyna Szczepańska Dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS procedura zakończona
16. Mgr inż. Urszula Trych Dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS  
  • Utworzone:
    czwartek, 16 marzec 2023
  • Utworzone przez:
    Marcin Sokołowski
  • Zmodyfikowane:
    czwartek, 16 marzec 2023
  • Zmodyfikował(a):
    Marcin Sokołowski
  • Wersja:
    8
  • Liczba wyświetleń:
    511