Wszczęte przewody doktorskie

 

Wszczęte przewody doktorskie

w dziedzinie nauk rolniczych, dyscyplinie technologia żywności i żywienia uchwałą Rady Naukowej IBPRS w Warszawie
z dnia 27.09.2018 r. i 04.04.2019 r.

 

L.p. Imię, nazwisko Promotor Status
1. Mgr inż. Joanna Bucka-Kolendo Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS procedura zakończona 
2. Mgr  Agnieszka Dekowska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
3. Mgr inż. Artur Kalinowski Dr hab. Stanisław Ptasznik, prof. IBPRS  
4. Mgr inż. Edyta Ksieniewicz-Woźniak Dr hab. inż. Marek Roszko, prof. IBPRS  
5. Mgr inż. Beata Łaszkiewicz Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska, SGGW w Warszawie procedura zakończona 
6. Mgr Zuzanna Małyszek Dr hab. Hanna Maria Baranowska, prof. UP w Poznaniu procedura zakończona
7. Mgr inż. Bożena Mazurkiewicz Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
8. Mgr inż. Dorota Michałowska Dr hab. inż. Iwona Konopka, prof. UWM, w Olsztynie  
9. Mgr inż. Justyna Nasiłowska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS procedura zakończona 
10. Mgr inż. Barbara Noszka Dr hab. Stanisław Ptasznik, prof. IBPRS procedura zakończona
11. Mgr Marzena Połaska Dr hab. inż. Barbara Sokołowska, prof. IBPRS  
12. Mgr inż. Bartłomiej Ruda Prof. dr hab. Zbigniew J. Dolatowski, IBPRS  
13. Mgr inż. Agnieszka Salamon Dr hab. inż. Marek Roszko, prof. IBPRS  
14. Mgr inż. Sylwia Stępniewska Dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak, prof. SGGW w Warszawie procedura zakończona
15. Mgr inż. Justyna Szczepańska Dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS procedura zakończona
16. Mgr inż. Urszula Trych Dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. IBPRS procedura zakończona 

 

  • Utworzone:
    czwartek, 16 marzec 2023
  • Utworzone przez:
    Marcin Sokołowski
  • Zmodyfikowane:
    czwartek, 27 czerwiec 2024
  • Zmodyfikował(a):
    Marcin Sokołowski
  • Wersja:
    9
  • Liczba wyświetleń:
    3907